Welkom

Welkom bij PHP Scripts en Tutorials. Hier vind je alle scripts en tutorials die ik geschreven heb en waarvan ik van mening ben dat anderen er wat aan zouden kunnen hebben.

Deze website is onder verdeeld in drie hoofdsecties: de tutorials, scripts en snippets. De sectie met tutorials bevat handleidingen met uitgebreide uitleg over verschillende PHP of database gerelateerde onderwerpen. Bij de scripts vind je veel losse PHP scripts met een stuk minder documentatie dan de tutorials, deze scripts werken allemaal en zijn direct toepasbaar. In de sectie met snippets staan allerlei kleine voorbeeldjes die ik ooit gemaakt hebt. Niet genoeg om een heel script te noemen, maar toch het delen waard.

Maak een keuze in het menu boven aan de pagina of kies links een onderwerp om direct te bekijken. Tenslotte vind je hier een gastenboek waarin je opmerkingen, vragen en/of suggesties over deze site kwijt kunt. Laat maar horen wat je ervan vindt...

PHPWiki online

PHPWiki is een wiki met allerlei artikelen over webdevelopment in PHP en SQL. Zoals bij een wiki hoort, kan iedereen wijzigingen aanbrengen in deze artikelen en op die manier meehelpen met het uitbreiden van de wiki.

Neem nu een kijkje in de PHPWiki

Hardcopy handleidingen beschikbaar. Nu ook als downloadbare PDF!

Naast de online versies van mijn handleidingen komen de belangrijkste hangleidingen vanaf heden ook als geprinte hard-copy en downloadbare PDF beschikbaar! Omdat er nog redelijk wat tijd gaat zitten in het omzetten van de online versie naar een printbare versie, heb ik besloten ze tegen een kleine vergoeding aan te bieden. Dus voor iedereen die graag een hard-copy van mijn handleidingen wil, nu is die mogelijkheid er!

Beschikbare handleidingen (hard-copy)